Подреди по:
Приказ:

ПОП КЕК КЕКС СО КАКАО 45г.

Чоколадиран мини кекс со полнење од какао крем. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

МОНИ ЧОКОЛАДО 75г.

Какао крем производ со преработен ориз. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ТОРТИНА РОЛАТ 265г.

Чоколаден кекс со чоколаден крем, 12 парчиња. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ТОРТИНА РОЛАТ 450г.

Чоколаден кекс со чоколаден крем, 20 парчиња. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧОКОЛАДО СО ЛЕШНИК 100г.

Млечно чоколадо со лешник. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧОКОЛАДО СО ЛЕШНИК 200г.

Млечно чоколадо со лешник. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок