New

АДРИЈУС САРДИНИ

Адријус сардина во растително масло. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: ADRIJUS
SKU: 110001
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Адријус сардина во растително масло.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија