New

АЛБЕНИ КОЛАЧЕ

Меко бисквит колаче со вкус чоколадо и карамел. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: ÜLKER
SKU: 110002
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Меко бисквит колаче со вкус чоколадо и карамел.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија