New

АЛКАЛАКС ЧАЈ

Чај во филтер кесички. Чајот содржи лист од сена или популарно кај народот познат како мајчин лист, чајот се користи за олеснување на дефекацијата (столицата). Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: GOOD NATURE
SKU: 110003
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Чај во филтер кесички.

Чајот содржи лист од сена или популарно кај народот познат како мајчин лист, чајот се користи за олеснување на дефекацијата (столицата).

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија