New

АЛПСКА САЛАМА 400г.

Полутраен термички обработен грубо иситнет барен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Екстра Меин
SKU: 110004
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Полутраен термички обработен грубо иситнет барен колбас.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија