АРГЕТА ПИЛЕШКА ПАШТЕТА 45г.

Кокошкина паштета. Стерилизиран производ од месо. Без засилувачи на вкус. Без конзерванси. Без вештачки бои. Без глутен. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Argeta
SKU: 110005
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Кокошкина паштета. Стерилизиран производ од месо.

Без засилувачи на вкус. Без конзерванси.

Без вештачки бои. Без глутен.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија