New

АРДЕАЛУЛ ПАШТЕТА

Ардеалул паштета од зеленчук посна. Вегетаријанска производ. Стерилизиран производ. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Ardealul
SKU: 110007
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Ардеалул паштета од зеленчук посна. Вегетаријанска производ.

Стерилизиран производ.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ