New

БАЛКАНСКО БЕЛО СИРЕЊЕ

Пастеризиран растителен производ. Низок холестерол. Да се чува на ладно од 2*С до 6*С. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: BELLA
SKU: 110009
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Пастеризиран растителен производ.

Низок холестерол.

Да се чува на ладно од 2*С до 6*С.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ