БЕЈК РОЛС СО КАШКАВАЛ И СПАНАЌ

Двопек со вкус на кашкавал и спанаќ. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: 7 DAYS
SKU: 110013
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Двопек со вкус на кашкавал и спанаќ.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ