БИСКВИТИ ИКРАМ ЛЕШНИК 58г.

Бисквита со крем од лешник. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: ÜLKER
SKU: 110020
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Бисквита со крем од лешник.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ