БИТОЛСКИ ЈОГУРТ 1л.

Ферментиран млечен производ. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: bimilk
SKU: 110022
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Ферментиран млечен производ.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ