БРОНХИ БОНБОНИ

Бонбони карамел бронхи. Може да содржи глутен. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: KRAŠ
SKU: 110024
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Бонбони карамел бронхи. Може да содржи глутен.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ