ВИНО СМЕДЕРВКА 1л.

Сува бело вино. Вино добиено од сортата на грозје смедеревка, одгледано на специфични терени и експозиции во тиквешкото виногорје. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: STOBI
SKU: 110029
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Сува бело вино.

Вино добиено од сортата на грозје смедеревка,

одгледано на специфични терени и експозиции во тиквешкото виногорје.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ