ВОДА ПРОЛОМ

Пролом вода припаѓа на групата нискоминерализирани, високоалкални бикарбонатни води. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Пролом вода
SKU: 110038
Продавач: Burle
33,33 ден со данок
Пролом вода припаѓа на групата нискоминерализирани, високоалкални бикарбонатни води.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ