ГАЗИРАН СОК КОКА КОЛА 1,75л.

Газиран напиток. Содржи: вода, шеќер, јаглероден диоксид, боја: Е150д, регулатор на киселост: Е 338, природни ароми (вклучувајќи и кофеин). Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Coca Cola
SKU: 110039
Продавач: Burle
33,33 ден со данок
Газиран напиток. Содржи: вода, шеќер, јаглероден диоксид, боја: Е150д, регулатор на киселост: Е 338, природни ароми (вклучувајќи и кофеин).

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ