ГОВЕДСКИ ГУЛАШ 400г.

Производот е процесирано подготвено говедско месо во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: PODRAVKA
SKU: 110049
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Производот е процесирано подготвено говедско месо во конзерва.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ