ГУРМАНО МАКЕДОНСКИ АЈВАР

Стерилизиран и пропржен производ на база на црвена пиперка, трајно подготвени за јадење. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: GURMANO
SKU: 110057
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Стерилизиран и пропржен производ на база на црвена пиперка, трајно подготвени за јадење.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ