ДАУТИ КОРНИШОНИ 720мл.

Пастеризирани корнишони во тегла. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: DAUTI
SKU: 110059
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Пастеризирани корнишони во тегла.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ