ДВОПЕК 130г.

Пченичен двопек на парчиња. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Eti
SKU: 110061
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Пченичен двопек на парчиња.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ