ДЕГУСТО ПИЛЕШКИ МЕСЕН НАРЕЗОК

Пилешки месен нарезок во конзерва. Стерилизирана конзерва од издробено месо. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Degusto
SKU: 110217
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Пилешки месен нарезок во конзерва.

Стерилизирана конзерва од издробено месо.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ