ДЕГУСТО СВИНСКИ НАРЕЗОК

Стерилизиран процесиран производ од месо во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Degusto
SKU: 110062
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Стерилизиран процесиран производ од месо во конзерва.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ