ДЕЛИРИУМ ЧОКОЛАДО

Млечен производ прелиен со какао крем. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
SKU: 110063
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Млечен производ прелиен со какао крем.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ