ДЕТЕРГЕНТ 2 ВО 1 ЛЕНОР

Детергент за перење за обоена облека со мирис на орхидеја. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Lenor
SKU: 110065
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Детергент за перење за обоена облека со мирис на орхидеја.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ