ЕВА САРДИНА СО ЛИМОН

Конзервирана сардина во растително масло со лимон. Производот може да се консумира без претходна кулинарска обработка. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: EVA
SKU: 110072
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Конзервирана сардина во растително масло со лимон.

Производот може да се консумира без претходна кулинарска обработка.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ