Подреди по:
Приказ:

АЛПСКА САЛАМА 400г.

Полутраен термички обработен грубо иситнет барен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
New
33,33 ден со данок

ЈУНЕШКИ КОЛБАС 350г.

Процесиран производ од месо. Полутраен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ПИЛЕШКИ ВИРШЛИ МЕИН

Средно чадени мазни виршли кои се веќе термички обработени. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
New
33,33 ден со данок

ПОСЕБНА СВИНСКА САЛАМА 400г.

Полутраен термички обработен фино иситнет барен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ПОСЕБНА ПИЛЕШКА САЛАМА

Полутраен термички обработен фино иситнет барен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

СКАРАЏИСКИ КОЛБАС 300г.

Процесиран, термички обработен производ од месо. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок