КЕЧАП 500г.

Траен производ од преработен домат, конзервиран. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: vitaminka
SKU: 110094
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Траен производ од преработен домат, конзервиран. 
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ