КИСЕЛА ПАВЛАКА СПИТИКО

Јогуртна кисела пастаризирана павлака со 20% млечна маст. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Κρι Κρι
SKU: 110098
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Јогуртна кисела пастаризирана павлака со 20% млечна маст.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ