КИСЕЛО МЛЕКО 400г.

Кравјо кисело млеко 3,2% млечна маст. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: bimilk
SKU: 110099
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Кравјо кисело млеко 3,2% млечна маст.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ