КОРИ ХАСТЕЛ

Производот е кори од пченично брашно за благи и солени пецива. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: HASTEL
SKU: 110102
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Производот е кори од пченично брашно за благи и солени пецива.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ