КРАВЈИ КАШКАВАЛ

Вакумирано парче кравји кашкавал. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
SKU: 110104
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Вакумирано парче кравји кашкавал.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ