КРЕМ СИРЕЊЕ КЛАСИК

Президент крем сир – Топено сирење за мачкање од бело меко сирење. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: PRÉSIDENT
SKU: 110112
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Президент крем сир – Топено сирење за мачкање од бело меко сирење.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ