КРЕМ СИРЕЊЕ 45г.

Топено сирење за мачкање од бело меко. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Hajdú
SKU: 110111
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Топено сирење за мачкање од бело меко.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ