Подреди по:
Приказ:

ЈАБОЛКОВ ОЦЕТ

Бистра течност со жолто – црвена боја, кисел вкус и мирис на јаболко. Рокот на употреба е неограничен. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
New
33,33 ден со данок

МАРГАРИН КРИСТАЛ

Производот е од висококвалитетни растителни масти и масла. Цврста пластична емулзија,со изедначена жолта боја, со пријатен мирис и вкус, својствен на производот. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

КРИСТАЛ СОНЧОГЛЕДОВО МАСЛО

Сјајна, бистра, вискозна течност со светло жолта боја, својствена за масло. Благ и пријатен вкус на сончоглед. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ОЦЕТ КРИСТАЛ

Прехрамбен оцет со бистра, безбојна, проѕирна течност со кисел вкус, својствен за производот. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок