ЛЕД СИЈАЛИЦА 15W

Лед сијалица со млечна, топло бела светлина. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: DAUTI
SKU: 110116
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Лед сијалица со млечна, топло бела светлина.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ