Подреди по:
Приказ:

ЧОКОЛАДО СО ЛЕШНИК 100г.

Млечно чоколадо со лешник. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧОКОЛАДО СО ЛЕШНИК 200г.

Млечно чоколадо со лешник. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

НУТЕЛА 400г.

Крем од какао и лешници. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

СУПЕР АГРОКРЕМ 45Ог.

Мешавина на какао крем и млечен крем со вус на лешник. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок