ЛЕЌА 400г.

Производ е леќа за приготвување во пакувана амбалажа. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: МАКС СТРУМИЦА
SKU: 110118
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Производ е леќа за приготвување во пакувана амбалажа.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ