ЛОВЕЧКА ПИЛЕШКА ПАШТЕТА 75г.

Паштета од пилешко месо, фино исецкана во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: ovako
SKU: 110120
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Паштета од пилешко месо, фино исецкана во конзерва.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ