ЛОЗОВА РАКИЈА 0,2л.

Алкохолен пијалок, природна жолта лозова ракија. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: TIKVEŠ
SKU: 110122
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Алкохолен пијалок, природна жолта лозова ракија.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ