МАКЕДОНСКО ЦРВЕНО ВИНО 1л.

Полуслатко вино. Со отворена рубин боја добиено од сортите Вранец, Пино Ноар и Кабарнет Совињон. одгледано на специфични терени и експозиции во тиквешкото виногорје. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: STOBI
SKU: 110130
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Полуслатко вино.
Со отворена рубин боја добиено од сортите Вранец, Пино Ноар и Кабарнет Совињон.
одгледано на специфични терени и експозиции во тиквешкото виногорје.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ