МАРГАРИН БОРДС ЕВЕ 250г.

Растителен производ без хидрогенизирани масти. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: WINNER Bords Eve
SKU: 110131
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Растителен производ без хидрогенизирани масти.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ