МАРГАРИН ДОБРО ЈУТРО ДИЕТ

Растителен производ,содржи само 40% масти и има ниска калорична вредност. Не содржи транс масни киселини. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Dobro jutro!
SKU: 110133
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Растителен производ,содржи само 40% масти и има ниска калорична вредност.

Не содржи транс масни киселини.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ