МАРГАРИН ТЕРЕМЈАГ

Производот е од висококвалитетни растителни масти и масла. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: ÜLKER
SKU: 110137
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Производот е од висококвалитетни растителни масти и масла.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ