МАЈОНЕЗ ВИТАНЕЗ ВО КЕСИЧКА 90мл.

Деликатесен производ содржи рафинираното сончогледово масло, жолчки и специјална комбинација на зачини. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: vitaminka
SKU: 110125
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Деликатесен производ содржи рафинираното сончогледово масло,
жолчки и специјална комбинација на зачини.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ