МЕДЕНО СРЦЕ СО ПОРТОКАЛ 150г.

Чоколадирано медено колаче со вкус на портокал. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Swisslion
SKU: 110139
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Чоколадирано медено колаче со вкус на портокал.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче

Ознаки за производ