МЕДЕНО СРЦЕ 150г.

Чоколадирано медено колаче со вкус на вишна. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Pionir
SKU: 110138
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Чоколадирано медено колаче со вкус на вишна.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ