МЕТРО ЧОКОЛАДО 30г.

Чоколадо со карамела во пакувана амбалажа. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: ÜLKER
SKU: 110140
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Чоколадо со карамела во пакувана амбалажа.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ