МИРЕЛА САРДИНА

Конзервирана сардина во растително масло. Производот може да се консумира без претходна кулинарска обработка. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: MIRELA
SKU: 110149
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Конзервирана сардина во растително масло.
Производот може да се консумира без претходна кулинарска обработка.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ