МЛЕЧЕН НАМАЗ

Млечен намаз во пакување од 100 гр. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Mlekara Šabac
SKU: 110150
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Млечен намаз во пакување од 100 гр.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ