МОНИ ЧОКОЛАДО 75г.

Какао крем производ со преработен ориз. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Pionir
SKU: 110152
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Какао крем производ со преработен ориз.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ