НАПОЛИТАНКИ ЧОКОЛАДИРАНИ

Обланда обложена со како крем полнета со млечен крем. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Swisslion
SKU: 110155
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Обланда обложена со како крем полнета со млечен крем.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ